Facebook forbyr holocaust-fornektelse

Välkomna till Skandinaviskt revisionistiskt forum. Här kan ni posta på danska, svenska och norska språket. (Postings in Danish, Swedish and Norwegian languages)

Moderator: Moderator

User avatar
phdnm
Valuable asset
Valuable asset
Posts: 3972
Joined: Tue Jun 05, 2012 12:11 pm

Facebook forbyr holocaust-fornektelse

Postby phdnm » 1 year 6 days ago (Mon Oct 12, 2020 11:21 pm)

Facebook forbyr holocaust-fornektelse


Facebook forbyr fornektelse av holocaust på alle sin plattformer. Selskapet sier det er bekymret for økende antisemittisme.

12/10/2020

– Dersom folk søker etter holocaust på Facebook, vil vi begynne å lede dem til pålitelige kilder for å få presis informasjon, sier Facebook-sjef Mark Zuckerberg mandag.

Zuckerberg sier han har slitt med balansen mellom ytringsfrihet og begrensning av hatefulle ytringer, men mener tiltakene de nå har fattet, er riktige.

– Min tankegang rundt dette har utviklet seg etter at jeg så tall som viste en økning i antisemittisk vold, sier han.

De nye tiltakene kommer etter at Facebook forrige uke begynte å fjerne brukerkontoer knyttet til den konspiratoriske gruppen QAnon.

I 2018 ble Facebook-sjefen møtt med kritikk da han sa at innlegg som benektet holocaust, ikke nødvendigvis ville bli slettet. Han fastslo at støtende innhold ikke burde bli fjernet så lenge de ikke oppfordret til vold.

Facebook har også kunngjort at de vil innføre restriksjoner knyttet til spredning av desinformasjon med overlegg om koronaviruset. Det samme vil gjelde forsøk på å få færre til å stemme ved valget i november.


https://www.aftenposten.no/verden/i/EpW ... ornektelse

Return to “Skandinaviskt revisionistiskt forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests