Vigrid, Norge m.m.

Välkomna till Skandinaviskt revisionistiskt forum. Här kan ni posta på danska, svenska och norska språket. (Postings in Danish, Swedish and Norwegian languages)

Moderator: Moderator

User avatar
BelzeBob
Member
Member
Posts: 26
Joined: Mon Mar 16, 2009 5:14 am

Vigrid, Norge m.m.

Postby BelzeBob » 1 decade 6 months ago (Fri Apr 10, 2009 3:52 am)

Hei!

Jeg er Norsk, men har lenge bodd i utlandet. Og har fulgt med på nettet både når det gjelder Norge/Skandinavia og resten av verden. Jeg likte Vigrid sin nettside veldig godt. (.....håper dere kjenner til Vigrid...?!) De hadde siden www.vigrid.net , men desverre klarte SOS-Rasisme å få nettstedet lagt ned. (selvom serveren var i USA!)

Jeg er slett ikke enig i alt det Vigrid står for. Vel, mange av de politiske kampsakene ja, men ikke ideologien. Jeg er ikke rasist, nazist eller Odinist.

Men de hadde den beste Norske nyhets-siden, i min mening. Samt en enorm database om Holocaust og Andre verdenskrig. Spesielt Andre verdenskrig i Norge.

www.baksiden.net er også bra, men de er veldig late med å oppdatere sidene sine.

Kommentarer?

.......................................

Norge har tilsynelatende massevis av politiske organisasjoner/grupper som kjemper for ytringsfrihet, for Norsk selvrådighet, for Nordmenn's interesser, mot innvandringen og Islam osv osv...

Men de skyter seg selv i foten. For istedenfor å samarbeide med hverandre (og inngå små kompromisser med hverandre ang. politikk/ideologi/organisering) og lage ett stort parti, så foretrekker de å isolere seg i sine bittesmå, og dermed omtrent ubetydelige grupper.

Gasse-Geir
Posts: 1
Joined: Tue Jun 12, 2012 1:36 pm

Re: Vigrid, Norge m.m.

Postby Gasse-Geir » 7 years 4 months ago (Tue Jun 12, 2012 4:26 pm)

Hei!

Besøk min nye blogg Gasskammeret: www.gasskammer.blogspot.no

:)


Return to “Skandinaviskt revisionistiskt forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest