Spansk boghandler i fængsel

Välkomna till Skandinaviskt revisionistiskt forum. Här kan ni posta på danska, svenska och norska språket. (Postings in Danish, Swedish and Norwegian languages)

Moderator: Moderator

User avatar
sans concession
Valued contributor
Valued contributor
Posts: 143
Joined: Sun Mar 16, 2008 1:48 am

Spansk boghandler i fængsel

Postby sans concession » 9 years 6 months ago (Tue Dec 21, 2010 11:33 pm)

Spansk boghandler i fængsel


http://www.holocaust.nu/nyheder-komment ... ngsel.aspx

Den spanske boghandler og forlægger Pedro Varela afsoner netop nu ikke mindre end 15 måneders fængsel for at have solgt bøger, der "opildner til had" og "retfærdiggør holocaust". Blandt de kætterske titler er der flere strengt videnskabelige værker.

Pedro Varela i sin boghandelPedro Varela er tidligere blevet dømt for at have tvivlet på holocaust. Denne dom blev imidlertid omstødt i 2007, da den spanske forfatningsdomstol mente, at det var forfatningsstridigt at fængsle holocausttvivlere i Spanien.

Men da anklagemyndigheden i den kommunistiske region Catalonien således ikke kunne få Varela dømt for holocausttvivl, retsforfulgte man ham så for i sin boghandel Librería Europa at have distribueret bøger, der angiveligt skulle opildne til had og retfærdiggøre holocaust. Varela er altså blevet dømt for at retfærdiggøre en begivenhed, hvis eksistens han har det spanske retssystems ord for at have benægtet! Dette må i sandhed siges at være jura med et stalinistisk tvist.

Beskæmmende er det også, at Varela straffes for salg af bøger, på trods af, at ingen bøger er forbudte i Spanien. Yderligere bør det fremhæves at flere af de titler, der angiveligt skulle "opildne til had" og "retfærdiggøre holocaust" er kvalificerede akademiske og videnskabelige værker som f.eks. psykologen H. J. Eysencks Race, Intelligence and Education og dr. Alexander Jacobs Nobilitas. Man har ganske enkelt beslaglagt og brændt alle værker, der omhandler emnet etnicitet - selv om disse altså er fuldt lovlige i Spanien - og gjort salget af dem til en forbrydelse. Og en ansøgning om at få gjort dommen betinget blev afslået med henvisning til den dømtes farlighed...

Det er endvidere tankevækkende, at de danske myndigheder i kraft af den europæiske arrestordre uden et øjebliks betænkning ville have udleveret Varela til det spanske Gulag, hvis han havde fundet på at søge asyl her i landet, og det samme ville være sket i ethvert andet land i den Europæiske Sovjetunion. Ganske tankevækkende, hvad amerikanernes stadige snak om terror og terrorbekæmpelse har ført med sig. Havde Varela boet i Kina, Burma eller Iran og der solgt bøger, som ikke var myndighederne velbehagelige, ville disse lande være blevet overøst med trusler om boykot og beskyldninger for menneskerettighedskrænkelser etc., etc. etc. Og Pedro Varela ville være blevet indbudt til frit ophold i Danmark med garanti imod udlevering.

Når man begynder at fængsle ikke blot forfattere, men også boghandlere, er man på tynd is, men det viser med al ønskelig tydelighed, at enhver tale om demokrati og ytringsfrihed er den rene snak - ligesom det var tilfældet i den kommunistiske østblok. Det herskende system er en ideologi, der er lige så opsat på at bevare sin magt som alle andre ideologier. Den bygger på den uvidenskabelige menneskerettighedserklæring, der forkynder alle fjerløse tobenede væseners lighed, og nu må den så forbyde den videnskab, som rejser indvendinger imod denne etablerede "sandhed". Og for den gode ordens skyld: Menneskerettighedserklæringen såvel som EU's Charter om Grundlæggende Rettigheder udelukker udtrykkeligt beskyttelse af ytringer, som ikke er i overensstemmelse med den herskende ideologis principper. Der er - vel til manges overraskelse - ingen beskyttelse for dissidenter.

Det sker vel ikke så tit, at vi på denne side citerer Rosa Luxemburg, så derfor bør der lægges så meget mere mærke til det: "Frihed betyder frihed for den anderledes tænkende!" Thi hvad er vel det for en frihed, der kun omfatter systemets egne lakajer?

Send a Card to Imprisonned Revisionists

We would be grateful to you for sending a word of support and encouragements.

ADDRESSES

User avatar
sans concession
Valued contributor
Valued contributor
Posts: 143
Joined: Sun Mar 16, 2008 1:48 am

Re: Spansk boghandler i fængsel

Postby sans concession » 9 years 6 months ago (Wed Dec 22, 2010 2:24 pm)

Image

Send a Card to Imprisonned Revisionists

We would be grateful to you for sending a word of support and encouragements.

ADDRESSES


Return to “Skandinaviskt revisionistiskt forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests