Fjerner Hitler-statue etter stor selfie-pågang

Välkomna till Skandinaviskt revisionistiskt forum. Här kan ni posta på danska, svenska och norska språket. (Postings in Danish, Swedish and Norwegian languages)

Moderator: Moderator

User avatar
phdnm
Valuable asset
Valuable asset
Posts: 3977
Joined: Tue Jun 05, 2012 12:11 pm

Fjerner Hitler-statue etter stor selfie-pågang

Postby phdnm » 3 years 11 months ago (Sat Nov 11, 2017 11:59 pm)

Fjerner Hitler-statue etter stor selfie-pågang


Et museum i Indonesia har fjernet en Hitler-statue som gjester tok selfier med. I bakgrunnen hang et stort bilde av porten til Auschwitz.

Image


12/11/2017

Bilder på sosiale medier viser smilende museumsgjester som poserer med statuen av den tyske føreren, melder BBC. I Bakgrunnen vises porten til konsentrasjonsleiren Auschwitz med den velkjente teksten «Arbeit macht frei». Et bilde viser sågar en gruppe gutter i oransje uniformer som gjør nazihilsen.

– Vi ønsker ikke å opprøre, bare å drive opplæring, sier driftssjef Jamie Misbah ved museet.

Ikke overraskende er det mange som har latt seg opprøre av Hitler-statuen. Riktignok har ingen av gjestene ved museet klaget, men fra utlandet har det kommet til dels kraftige reaksjoner.

– Håner alle ofrene

– Alt ved dette er feil. Det er vanskelig å finne ord for hvor foraktelig dette er. Bakgrunnen er avskyelig. Den håner alle ofrene som gikk inn, men aldri kom ut, sier rabbi Abraham Cooper ved Simon Wiesenthal-senteret til nyhetsbyrået AFP.

Det er anslått at rundt 1,1 millioner mennesker – i all hovedsak jøder, men også polakker, romfolk, homofile, politiske fanger og sovjetiske krigsfanger – ble drept i Auschwitz-leirene i det tyskokkuperte Polen under andre verdenskrig.


https://www.nrk.no/urix/fjerner-hitler- ... 1.13774652

Return to “Skandinaviskt revisionistiskt forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests