Politikern Ursula Haverbeck åter fängslad för tankebrott

Välkomna till Skandinaviskt revisionistiskt forum. Här kan ni posta på danska, svenska och norska språket. (Postings in Danish, Swedish and Norwegian languages)

Moderator: Moderator

User avatar
phdnm
Valuable asset
Valuable asset
Posts: 3977
Joined: Tue Jun 05, 2012 12:11 pm

Politikern Ursula Haverbeck åter fängslad för tankebrott

Postby phdnm » 3 years 5 months ago (Fri May 11, 2018 11:34 am)

Politikern Ursula Haverbeck åter fängslad för tankebrott


2018-05-10

JUDISK MAKT. Den 7 maj tog sig beväpnad polis in i den 89-åriga tyska politikern Ursula Haverbecks bostad och förde henne till fängelset Bielfeld-Senne eftersom hon inte inställde sig på fängelset som hon var ålagd att göra förra onsdagen, 2 maj. Aktionen genomfördes på order av en judisk makt-organisation.

Ursula Haverbecks så kallade brott som hon nu ska fängslas i två år för, är att hon har fortsatt att ifrågasätta historieskrivningen kring den så kallade ”förintelsen” under andra världskriget. Haverbeck, som själv levde under tredje rikets regering, har alltid varit mån om att sprida sin version om den historiska perioden som de judiska och allierade segrarmakterna med ”den starkares rätt” har skrivit om för sina egna syften.

Haverbeck har aldrig försökt smita undan sina politiska fängelsestraff, men nu är hon med ålderns rätt relativt svag i kroppen. Hon är 89 år gammal. På grund av ålderssjukdomar kunde hon inte denna gång inställa sig utan var helt enkelt hemma.

Därför beordrade Internationella Auschwitzkommittén den tyska polisen att skicka en väpnad insatsstyrka för att gripa den onda ”nazisten”. Denna insatsstyrka tog sig in i hennes lägenhet i måndags, 7 maj. Enligt obekräftade uppgifter behandlades Haverbeck varsamt av insatsstyrkan som fick hjälpa henne så att hon kunde ta sig till polisfordonet.

Haverbeck är denna gång på åtta punkter dömd till två års fängelsestraff utan möjlighet till villkorlig frigivning för för att ha spridit hatfakta. Upprepade gånger har hon sagt att koncentrationslägret Auschwitz inte var ett utrotningsläger utan ett arbetsläger där, precis som i exempelvis USA, potentiellt subversiva grupper sattes i arbete för att hjälpa den tyska staten med civil och militär produktion. Fängelsestraffet försvårar avsevärt Haverbecks intentioner att ställa upp för Die Rechte i valet till Europaparlamentet 2019.

Med tyskt sinne för ordning och reda får man ändå hoppas att Ursula Haverbeck får adekvat medicinsk behandling. Skriv gärna ett uppmuntrande brev eller kort till henne. Hon har tidigare uttryckt mycket kärlek till dem som har tänkt på henne när hon har suttit fängslad efter politiska domar. Redaktionen hoppas att hon trots sin höga ålder en dag får komma utanför murarna, även om hon liksom alla andra tyskar inte för den sakens skull blir fri.

Adressen är följande:

JVA Bielefeld-Senne
HH Ummeln
z. Hd. Ursula Haverbeck
Zinnstr. 33
33649 Bielefeld
Germany


https://www.nordfront.se/politikern-urs ... ebrott.smr

User avatar
phdnm
Valuable asset
Valuable asset
Posts: 3977
Joined: Tue Jun 05, 2012 12:11 pm

Re: Politikern Ursula Haverbeck åter fängslad för tankebrott

Postby phdnm » 3 years 4 months ago (Tue Jun 12, 2018 11:24 am)

En annan blev slutlig dom mot Ursula Haverbeck, hotar längre frihetsberövande


12 JUNI 2018

Genom beslut av den 30 maj 2018 Oberlandesgericht Hamm har överklagande av en dom i tingsrätt Detmold, som hade dömt Ursula Haverbeck tidigt 2018 till ett år och två månaders fängelse, kasseras. Sålunda Ursula hotar en ytterligare förlängning av fångperioden, som tidigare var två år. Åtalet Verden kommer för att göra en så kallad Strafzusammenzug där flera straff kvittas, men det är redan klart att befrielse från vårdnaden om 89-åriga Ursula Haverbeck skiftar vidare bakåt. Redan för över en månad sitter Tysklands mest kända dissident bakom staplarna i systemet.

Därför är det viktigt att visa solidaritet och stödja Ursula är. Skriver brev och vykort, visar vår solidaritet!

Ursula Haverbeck
JVA Bielefeld-Brackwede
Umlostraße 100
33649 Bielefeld
Tyskland


https://freiheit-fuer-ursula.de/2018/06 ... aft-droht/

User avatar
phdnm
Valuable asset
Valuable asset
Posts: 3977
Joined: Tue Jun 05, 2012 12:11 pm

Re: Politikern Ursula Haverbeck åter fängslad för tankebrott

Postby phdnm » 1 year 10 months ago (Mon Dec 16, 2019 1:52 pm)

91 år gammel bestemor dømt for tankekriminalitet – nektes tidligere løslatelse av tysk domstol


15. desember 2019

Ursula Haverbeck (91) nektes en tidligere løslatelse fra fengsel der hun har avtjent en dom på to år for tankekriminalitet. Beslutningen ble tatt på onsdag av en tysk domstol.

Den 91 år gamle dissidenten Ursula Haverbeck (91) ble nektet en tidligere løslatelse fra Bielefeld fengsel sist onsdag. Hun soner for tiden en to års dom for tankekriminalitet etter å ha stilt spørsmål ved historieskrivningen rundt det såkalte holocaust.

Det er vanlig praksis at fanger i tyske fengsler løslates etter å ha sonet to tredeler av tiden de er blitt dømt til, men en domstol har nå besluttet å gjøre et unntak når det kommer til tankekriminelle Haverbeck. Noen årsak til beslutningen ble ikke oppgitt.

Den 91 år gamle bestemoren ble dømt etter å blant annet våget å uttale at holocaust-historien er «den største og lengste løgn i historien», og at Auschwitz historisk sett aldri noensinne er blitt bevist å ha vært en dødsleir.

Hun var selv tilstede under andre verdenskrig og deler ikke seiersmaktens offisielle versjon av hva som skjedde under den historiske perioden.

I Tyskland er det absurd nok forbudt å stille spørsmål rundt «holocaust«, hvilket kan medføre opp til fem års fengsel.


https://www.frihetskamp.net/91-ar-gamme ... k-domstol/


Return to “Skandinaviskt revisionistiskt forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests