520,000 overlevende efter holocaust her og nu

Välkomna till Skandinaviskt revisionistiskt forum. Här kan ni posta på danska, svenska och norska språket. (Postings in Danish, Swedish and Norwegian languages)

Moderator: Moderator

User avatar
sans concession
Valued contributor
Valued contributor
Posts: 143
Joined: Sun Mar 16, 2008 1:48 am

520,000 overlevende efter holocaust her og nu

Postby sans concession » 9 years 2 weeks ago (Wed Feb 02, 2011 5:48 am)

520,000 overlevende efter holocaust her og nu520,000 overlevende efter holocaust her og nu - Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning


Hvis man gik og troede, at Hitler udryddede hele seks millioner uskyldige jøder i det såkaldte holocaust, så er det ikke for sent at tro om.

Den tyske regering har via den statslige organisation Conference on Jewish Material Claims Against Germany netop besluttet at fordoble erstatningssummen til holocaustoverlevende fra 55 millioner euro til ikke mindre end 110 millioner.

Dette sker på grundlag af beregninger, der opgør antallet af nuværende holocaustoverlevende til hele 520, 000 individer, hvoraf godt halvdelen er bosiddende i Israel.

Dette må betyde, at der i 1945 var mange millioner jøder, der havde overlevet Hitlers holocaust.

Der er altså noget, der ikke stemmer, hvis holocaust skulle have kostet seks millioner jøder livet.

Det aktuelle erstatningsbeløb er blot det seneste i en meget, meget lang række af udbetalinger til de overlevende, og som vi tidligere har omtalt, så har der i denne forbindelse ikke altid været helt rene linjer.

Det vil kræve en meget omfattende og vanskelig undersøgelse at nå frem til det endelige tal. Der er heller ingen garanti for at det er det sidste tal i rækken.

Intet tyder på, at nogen tysk politiker vover at modsætte sig de endeløse krav om erstatninger fra jødisk side. Alle ved, at karrieren ville være ruineret i samme øjeblik.

På den anden side skal man være blåøjet for at tro, at den endeløse rekompensationspolitik er befordrende for tyskernes sympati for jøderne, der holder holocaustindustrien i gang.

Send a Card to Imprisonned Revisionists

We would be grateful to you for sending a word of support and encouragements.

ADDRESSES

Return to “Skandinaviskt revisionistiskt forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest